NIEUWS
0

Dagclinic Houffalize

MTBclinics, een samenwerking waar het NODRUGS CONCEPT TEAM uitermate trots op kan zijn. Voor de tweede keer dit jaar hadden we de eer om met de twee Krissen onze techniek te mogen bijschaven. Dit keer op het World cup parcours van Houffalize. Een stralende zon, een prachtig parcours en een mountainbike. Wat moet een biker nog meer hebben?

In de voormiddag gingen we het parcours grondig verkennen. Bij elke moeilijkere passage namen we de tijd om alles te inspecteren en alle lijnen uit te proberen. Vooral bij de drie meest technische afdalingen hielden we voor een lange tijd halt. De fiets laten liggen en te voet gaan kijken was de boodschap. Kijken waar de gevaarlijke punten liggen, gladde stenen, zachte ondergrond, noem maar op. Na een aantal valpartijen zonder veel schade, slaagde iedereen erin om de afdalingen succesvol te nemen. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Kris & Kris.

In de namiddag stond er iets anders op het programma. We gingen een soort wedstrijd rijden. Drie ronden submaximaal rijden met bevoorrading waar er een wiel uit de fiets en er zo snel mogelijk terug in gestopt moest worden.  Speciale dank aan MTBclinics en het NODRUGS CONCEPT TEAM voor deze samenwerking.

Foto’s van de dagclinic zijn de vinden op www.fotopatch.smugmug.com

Comments are closed.