BIKES

Sedert het seizoen 2010 is GRANVILLE de trouwe partner van A95.

GRANVILLE FUSE 650B

www.granvillebikes.com

GRANVILLE is een innovatief Belgisch fietsmerk met een frisse visie en een rijke geschiedenis als fietsbouwer. Zowel in de mountainbikewereld als in het wegwielrennen kaapten de zorgvuldig ontworpen fietsen de voorbije jaren de nodige titels weg die hun slogan ‘performance through innovation’ kracht bij zetten. Door hun goede relatie met toeleveranciers en met behulp van de onderdelendivisie GURU SPORT, is GRANVILLE in staat om alle fietsen volledig op maat samen te stellen: via het BIKEDESIGNER concept bestel je online elke fiets die je wil in de kleur en met een afmontage naar keuze.

Sinds het seizoen 2010 werkt het team reeds samen met GRANVILLE.   Het Fuse frame is een begrip in de MTB-competitiewereld. Het lichte en uitermate betrouwbare carbon frame is de eerste keuze van onze wedstrijdrijders en zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en een fenomenaal stuurgedrag.

. Frame: FUSE 650B, carbon
. Vork: ROCKSHOX SID XX
. Stuurpen: KCNC black
. Stuur: KCNC black
. Remmen: AVID XO
. Shifters: SRAM XO
. Voorderailleur: SRAM XO
. Achterderailleur: SRAM XO
. Crankstel: TRUVATIV
. Pedalen: CRANKBROTHERS Egg Beater SL
. Zadelpen: KCNC black
. Zadel: PROLOGO
. Wielset: SRAM RISE 40 27,5″
. Banden: SCHWALBE

GRANVILLE G-FORCE

De G-Force is ons meest gebruikte frame in competitie. De lichte K6-T6 aluminium legering en de buizenset met variabele wanddikte zorgen samen met het befaamde “XLR-8″ frameconcept voor een perfecte combinatie van laag gewicht en hoge sterkte en stijfheid. Voor 2010 hebben onze ingenieurs de “custom butted” buizenset verder ontwikkeld en zijn ze er in geslaagd om het totaalgewicht verder te doen dalen. De G-Force is uitermate betrouwbaar en stabiel in alle omstandigheden. De naam zegt alles, G-Force of G-kracht, de kracht die op je lichaam wordt uitgeoefend als je een versnelling ondergaat.  Vanaf 2010 rijdt A95 met een GRANVILLE G-FORCE op de weg.

KONA COWAN

Voor specifieke techniektrainingen (o.m. downhill, bikeparken, .) wordt de KONA COWAN gebruikt. Deze bike werd ontworpen door een zekere mijnheer John Cowan, dé specialist in een discipline die naar de naam ‘dirt’ luistert. Ga er maar van uit dat de bike die zijn naam draagt tot in de puntjes afgewerkt is en zich perfect van zijn taak zal kunnen kwijten !

. Frame: Kona Clump Alu 7005
. Vork: Marzocchi Dirt Jumper II QR20 100 mm
. Stuurpen: FSA Gap
. Stuur: FSA Maximus
. Grips: Kona Cowan Signature
. Remmen: Hayes Stroker Trail 160 mm
. Shifters: Shimano Alivio
. Voorderailleur: Shimano Alivio
. Achterderailleur: Shimano Alivio
. Crankstel: FSA Moto 24 / 36 / bash
. Pedalen: Kona Jackshit
. Zadelpen: FSA Maximus
. Zadel: Kona DJ
. Naven: KK Disc / Shimano M525
. Velgen: Sun EQ 3.1SL
. Banden: Maxxis High Roller 2.35